dumblogg

Har lekt 08 i helgen, hängde med några polare upp till en fantastisk festvåning i Stockholm. Det var precis vad jag behövde känns det som.
Vi håller på och planerar för en annan kompis svensexa, och kände oss manade att testa boendet innan vi bokade det :P

 

Fast vi kanske ska köra en Herrgård weekend eller vara mindre pretantiösa och helt enkelt ta ett hotell i Göteborg.

 

Men på tal om Stockholm, ibland undrar jag om de galna där uppe i 08 land. I alla fall så är politikerna det. Nu vill de ha en butler i tunnelbanan och erbjuda tjänster som handling och tvätt. http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2097904/s-vill-ha-butler-pa-tunnelbanan

 

Alltså seriöst kan man hitta ett löjligare/värre valfläsk än detta?
Kom ner på jorden till verkligheten liksom, vi behöver inte en återgång till 1800 talens tjänstefolk. Dessutom och det kanske är det mest irriterande, varför ska allt alltid handla om stockholmarna, det är ju bara för dem detta skulle ha någon som helst betydelse. Vi andra (med andra ord de flesta av oss i detta land) har inte tunnelbana, många av oss har inte ens sån tillgång till kollektivtrafik att det är av betydelse.
De flesta av oss i detta avlånga land är beroende av våra bilar, och kostnaderna för det bara höjs och höjs för att få div 08 att åka mer kollektivt. Men alla vi andra då, vi som inte har den möjligheten. Har vi ingen som helst betydelse för våra politiker i deras jakt på röster. Vet inte men sist jag kollade så röstar vi i hela landet och inte bara i Stockholm.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed