dumblogg

TA med hunden på spa istället för gubben!!!


skrivet den 31 aug av Dob, klockan:11:44

Tydligen är det bättre med hund än med män, hundar er mer kärlek och lyssnar bättre ;)

http://www.expressen.se/sex/1.2109854/man-ar-samre-lyssnare-an-hundar

 

Låter ju bra, man kanske skulle sparka ut gubben och bara behålla hunden då med andra ord så kanske man fick en hyfsat problemfri relation för en gångs skull.
Har väl alltid vetat att hundar är bättre än män innerst inne.

 

Ska iväg på spa till helgen, får väl kolla om jag kan ta jycken med mig då ;)

 

Skämt å sido men en sak undrar jag faktiskt över och det är varför man gör en sån massa urkorkade undersökningar som denna, vem kommer på ideérna och vem orkar sitta och se till att det händer. Och än mer, vem tusan bryr sig och vill ha detta gjort?

Finns kanske lite bättre saker att syssla med om man ska vara helt ärlig va.
Sen kan man ju undra över varför man som jag ens orkar sitta och störa sig på det. Men det förvånar mig verkligen ibland när tidningarna svämmar över av blaha blaha som detta. Är det pga nyhetstorka så de måste hitta på nåt fjanteri för att fylla upp tidningen eller vad??
Vore det inte bättre att helt enkelt ha mindre tidningar när det inte finns några nyheter att rapportera om istället för att fylla upp dem med rappalkalja? För vem är intresserad av detta innerst inne.

 

Frågorna är många men svaren få men jag kanske ska ta och sticka iväg och göra något mer matnyttigt så jag med gott samvete kan åka iväg till spa ,t i helgen


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed