dumblogg

http://www.expressen.se/sex/1.2108121/okej-med-en-grannflort
Att hålla på och flörta med sina grannar är ju inte så smart, på gränsen till att hora i eget hus. Man ska ge fan i att strula till det med kompisar, grannar ell arbetskamrater. Blir så himla komplicerat när det tar slut.

 

Visserligen har jag själv råkat få till det just med grannar men då var det när jag bodde på ett litet fint vandrarhem i Skåne och inte med någon permanent granne så att säga ;)
Var nära en gång på en arbetsresa när jag bodde på hotell i Göteborg också faktiskt så inte nog med att det är mindre komplicerat det är nog nästan större chans också.

 

Med andra ord, ta in på hotell istället för flörtande med grannar.
Sen tycker jag det nästan var lite ”stalkervarning” på tipsen i texten, ”ta reda på grannens lägenhets nr” och boka tvättid före eller efter etc.
Eeh, crepy tycker nog jag.

Ibland kan man ju undra faktiskt, en annan fråga är varför genomför man egentligen en undersökning i ett sånt ämne?
Vad har det för nyhetsvärde ell forskningsvärde?
Finns det inte bättre ämnen att ägna en undersökning till?

 

Frågorna är många och svaren få, har väl att göra med dagens klimat där man ska veta allt om alla och då inte minst om alla intima detaljer. Verkar som att folk inte vill annat än att läsa om sex och relationer, finns ju kanske något viktigare nyheter men det kan man ju inte tro när man gluttar in på kvällsdrakarnas hemsidor, allt är sex och/eller relationstips.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed