dumblogg

Kan faktiskt bli liiite irriterad över alla löjliga sexartiklar som alla media svämmar över av, alltså helt seriöst varför skriva en artikel om att ha sex utomhus???
http://www.expressen.se/sex/1.2090440/utesex-sa-njuter-du-bast-i-det-fria

 

Vem behöver eller vill läsa om sånt egentligen, vad har det för nyhetsvärde och än mer vem fan vill ”nuppa” i det fria????
Alla som kommit över tonåren vet ju hur förbannat överskattat det faktiskt är, hårt (och då inte i positiv bemärkelse) kliande insekter, sand etc.
Vill man komma undan från slentrianbiten så är det väl för tusan bättre att hyra en festvåning eller nåt. Eller om man inte har råd med det, bara att sticka iväg nånstans alternativt om det nu absolut måste finnas med en ”naturlig” touch. Kör in på nån liten oanvänd väg, fäll ner baksätena och kör i bilen. Betydligt trevligare än utomhus.

 

Fast nu svammlade jag egentligen iväg från vad jag tänkt skriva om, varför denna enorma sexifixering som vi har i dagens samhälle??
Inget spännande eller mystiskt kvar och allt allt allt ska verkligen handla om sex. Bortsett från att det knappast kan vara rent svårt att komma på hur man gör det helt praktiskt så tycker jag det är nästan osmakligt eller iaf avtändande. Man blir ju så trött på allt som har med sex att göra när det skriks om det överallt. Det ska vara privat, mysigt och lite spännande, det är ju hela poängen och då skulle man inte heller behöva en massa kickar genom div konstiga platser ell div olika konstiga böjelser.

 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed