dumblogg

Bed & Breakfast i Göteborg


skrivet den 24 nov av Blogger, klockan:11:48

 

HIT vill jag åka. Önskar mig det julklapp av min man. Men jag får nog nöja mig med Bed & Breakfast i Göteborg. Hörde familjen smussla om det. Men det är heller inte fy skam. Självklart vill jag avnjuta det. Göteborg är en himla vacker stad och en stor upplevelse för mig som bor i en håla som heter Almundsryd. I mitt liv, mitt almundsryd finns det en pressbyråkiosk som bytt ägare några gånger under åren, och faktiskt 2 stycken cafeer. Ett heter Löwings bageri och ett heter Centrums cafeteria... Sen har vi självklart en konsumbutik med. Men vill vi storhandla så åker vi till Tingsryd på Börjes.

Såå ni förstår att jag njuter av att komma på Bed & Breakfast i Göteborg och behöver inte komma till Karibien för att få en upplevelse :-)Tongue out

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed